Image

Sapunul Natural si Sarcina

2014-12-11 00:00:00  |  2795 vizite


Primim foarte des intrebari legate de folosirea sapunurilor, sampoanelor si a altor produse Natural Bucovinean in perioada de sarcina.
 
Va rugam sa studiati eticheta unui sapun comercial, dupa care cititi ingredientele oricarui sapun Natural Bucovinean. Nu exista nimic in sapunurile noastre sau in alte produse care sa provoace vreo problema in timpul sarcinii. Aplicarea pe piele a ierburilor prezente in sapunuri nu constituie o problema, deoarece pielea absoarbe mai putin decat daca ati presara peste mancare, sub forma de condimente.

Problema cea mai dezbatuta este folosirea uleiurilor esentiale in perioada sarcinii, in legatura cu aceasta circuland o multime de confuzii si informatii incorecte. Mare parte din cercetarea clinica legata de siguranta folosirii uleiurilor esentiale se bazeaza pe ingerarea unei doze mari de ierburi, uleiuri esentiale sau plante medicinale. In mod cert, nu au fost facute teste pe femei insarcinate.

Concentratia uleiului esential care este absorbit prin inhalare si prin masaj este mult mai mica decat daca acesta ar fi inghitit. De asemenea, in aromaterapie si masaj sunt folosite concentratii mai mari ale uleiurilor esentiale decat veti gasi in sapun.

Cand vine vorba de siguranta in timpul sarcinii, unii terapeuti, din motive de precautie, recomanda evitarea unor anume uleiuri esentiale. Alti specialisti si aromaterapeuti considera ca uleiurile care sunt in mod normal sigure, sunt indicate si in perioada de graviditate. Este cunoscut efectul hormonal al unora dintre ele, precum si cel de stimulare al muschilor uterini pe care il au altele, perioada de precautie maxima fiind primul trimestru de sarcina.

Compania noastra nu afiseaza o lista cu uleiuri considerate sigure pentru perioada de sarcina, deoarece informatia disponibila este foarte contradictorie.

Sapunurile noastre naturale sunt usor parfumate, dar decizia de a folosi uleiuri esentiale va apartine voua, viitoarelor mamici.

Particularitatea companiei Natural Bucovinean este dragostea sincera si respectul pentru tot ce este natural. Unele substante sintetice utilizate in cosmeticele comerciale pot provoca iritatii ale pielii, altele sunt suspectate pentru efectele lor cancerigene sau pot provoca disfunctii endocrine.

Produsele noastre va ajuta sa va ingrijiti sanatos, sa aveti incredere de sine si bunastare.

Sapunurile Natural Bucovinean hipoalergene, care nu contin uleiuri esentiale, pot fi folosite in mod sigur atat pentru nou-nascuti cat si pentru viitoarele mamici.
 
          Sapunurile  Natural Bucovinean sunt:
          Naturale
          Fara detergenti
          Fara mirosuri sintetice
          Fara culori sintetice
          Fara conservanti artificiali
          Fara stimulatori de spuma artificiali
          Fara produse pe baza de alcool sau petrol
          Fara aditivi sintetici
          Biodegradabile
          Delicate si hranitoare
          Bogate in glicerina naturala