Image

Crema de fata naturala

2014-12-11 00:00:00  |  5988 vizite

Chipul  este, de obicei, prima parte a corpului pe care oamenii o vad unul la altul atunci cand se intalnesc si constituie sursa primei impresii vizuale. Pentru ca este importanta pastrarea aspectului tineresc, sanatos si proaspat al pielii, cosmeticienii si dermatologii recomanda folosirea zilnica si individuala a cremei de fata. Asadar, prevenirea semnelor imbatranirii premature reprezinta o prioritate in societatea moderna, deoarece fata  tradeaza prima oboseala excesiva, stresul, fumatul sau consumul de alcool.

Atunci cand este expusa razelor solare, pielea fetei secreta mai mult sebum decat alta parte a corpului. Acest fapt transforma tenul  intr-o arie cu risc de degradare, de aceea trebuie protejat mai devreme, prin utilizarea unei creme de fata naturale fara conservanti chimici, parabeni si arome sintetice.

In ceea ce priveste produsele naturale, exista pe piata o sumedenie care isi aroga pretentia ca sunt naturale sau organice. Din nefericire, multe dintre aceste produse evita adevarul si nu sunt atat de naturale pe cat s-ar putea crede. Prin urmare este esential pentru consumator sa inteleaga ce este o crema antirid si la ce anume sa fie atent atunci cand analizeaza eticheta unei creme de fata naturale. Aceasta include evitarea anumitor ingrediente si cautarea produselor care contin conservanti naturali, care sunt potrivite tipului lor de ten si care au un pret rezonabil.
O modalitate de a verifica pretul corect al unei  creme de fata naturale este compararea pretului mai multor produse atunci cand va aflati la cumparaturi. Observarea preturilor din magazinele online este, de asemenea, de ajutor in formarea unei imagini corecte asupra acestei probleme.

Tipic, primul lucru pe care consumatorul il face atunci cand observa eticheta unei creme naturale de fata este sa citeasca ingredientele. Pentru cei care cauta o crema naturala autentica este important sa evite produsele care contin arome sintetice sau chimice. Desi multe uleiuri chimice au un miros placut, ele pot produce iritatii, alergii si pot afecta pielea persoanelor. In plus, produsele care contin alcool, parafina, acid benzoic sau dioxan trebuie, de asemenea, evitate. Acestea irita si provoaca efecte negative pentru pielea sensibila a fetei, iar dioxanul este recunoscut ca si cauzator al cancerului.

In schimb, exista cateva ingrediente care trebuie cautate atunci cand citim eticheta unei creme de fata naturale. Pentru tenul normal sau cu probleme, uleiul de jojoba constituie un adevarat balsam, care echilibreaza secretia de sebum, hidrateaza, catifeleaza si este usor absorbit, fara a lasa urme lucioase pe piele.

O crema de fata  naturala antirid, de calitate  contine antioxidanti, care protejeaza pielea de radicalii liberi. Radicalii liberi se afla pretutindeni, atat in interiorul, cat si in exteriorul corpului, majoritatea fiind cauzati de expunerea la soare sau de fumat. Radicalii liberi distrug celulele �furand� electroni, care incetinesc dezvoltarea si functionarea celulelor. Antioxidantii inhiba capacitatea radicalilor liberi de a face acest lucru. Antioxidantii cei mai des intalniti in crema de fata includ vitamina E si coenzima Q10.

Uleiul de jojoba (ca si alte uleiuri vegetale precum uleiul de argan, uleiul din samburi de struguri, uleiul de masline sau uleiul de migdale) contine vitamina E naturala, care anihileaza radicalii liberi, avand un puternic caracter antioxidant.

Exista cativa conservanti naturali pe care consumatorul trebuie sa-I cunoasca. In mod ideal, o crema de fata naturala nu ar trebui sa contina conservanti, insa, in realitate, acestia sunt necesari, pentru  a inhiba dezvoltarea bacteriilor, altfel crema  nu ar putea rezista prea mult. Acidul ascorbic si tocoferolul (vitamina E), ambele provenind din surse natural,  constituie conservanti acceptati.

Atunci cand cititi eticheta unui produs natural, ingredientele aflate acolo nu ar trebui sa va puna in dificultatea de a le pronunta, asa cum este cazul substantelor chimice. Plantele, extractele si uleiurile esentiale continute sunt lucruri firesti, fac parte din natura care ne inconjoara. Denumirile lor ne odihnesc, nu ne  obosesc, iar efectele lor asupra organismului sunt pozitive, de echilibrare si infrumusetare.

Alegand o crema de fata naturala, autentica va oferiti sansa unui ten stralucind de sanatate si prospetime!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta public. Toate campurile cu * sunt necesare!

DA     NU


1 comentariu la acest articol:

  • Simana Bas

    2016-05-31

    1

    Buna, deosebita crema, singura care mi s-a potrivit tenului meu! dupa ani de zile de cautari in sfarsit am gasit si eu crema potrivita! Felicitari!