Image

Sapunurile Exfoliante

2014-12-11 00:00:00  |  4764 vizite

In medie, producem un strat de piele la fiecare doua saptamani. Pe masura ce inaintam in varsta, exista o scadere treptata a ratei cu care celulele imbatranite parasesc suprafata pielii, devenind responsabile de aspectul lipsit de viata al acesteia. 

Orice sapun natural indeparteaza murdaria si excesul de grasime, el singur nu poate inlatura surplusul de celule moarte. 

Compozitia sapunurilor naturale  devine mai complexa prin adaosuri naturale cu rol exfoliant.

Exfoliantele indeparteaza celulele moarte, curata pielea in profunzime, deschid porii, reduc sansele aparitiei acneei, stimuleaza formarea de noi celule si intensifica circulatia  tegumentara, oferindu pielii o stralucire sanatoasa. Dupa  utilizarea acestor sapunuri, cremele naturale pe care le folositi vor fi mai usor si mai intens absorbite.

Frecventa utilizarii sapunurilor exfoliante depinde de tipul de piele, dar de doua-trei ori pe saptamana este recomandat pentru majoritatea persoanelor.
Scopul exfolierii este indepartarea excesului de celule moarte, de aceea nu este nevoie sa curatati atat de tare incat sa indepartati si celulele sanatoase, inrosind pielea. 

Momentul cel mai bun pentru exfolierea tenului este seara. Folositi sapunul exfoliant pe pielea uda, in mod ferm, dar in acelasi timp delicat, prin miscari circulare. Tenul sensibil trebuie curatat usor, in timp ce pielea de pe corp poate fi masata putin mai tare. In general. zona sensibila din jurul ochilor nu necesita exfoliere.

De vreme ce grasimile din piele tind sa mentina celulele moarte, cei cu tenul gras vor avea nevoie de exfoliere mai des. 
    
Sapunurile Natural Bucovinean care intra in categoria  sapun natural exfolianr contin: faina de ovaz (Oatmeal soap), cafea macinata (Clear body, X-Soap), carbune medicinal (Sensi-Skin), argila (Acne Stop). 

Sapunurile care contin miere (Honey bubbles) sunt bogate in acizi naturali care ajuta la eliminarea substantelor lipicioase ce mentin celulele la suprafata pielii, permitand realizarea procesului de exfoliere mai usor.
    
Va invitam sa alegeti orice sapun Natural Bucovinean si sa va bucurati de stralucirea plina de sanatate pe care o va capata pielea dumneavoastra!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta public. Toate campurile cu * sunt necesare!

DA     NU


2 comentarii la acest articol:

  • Georgiana VL.

    2015-07-12

    1

    Am folosit sapunul exfoliat cu ovaz de la firma dvs iar acum doresc sa incerc si sapunul cu cafea. Credeti ca are un efect exfoliant tot atat de bun?

  • Flavia

    2015-08-01

    2

    Am folosit sapun anticelulitic cu cafea de la dumneavoastra si trebuie sa spun ca este extraordinar. Abia astept sa va revad pentru a achiziona si alte produse.