Image

Disclamer

2014-12-11 00:00:00  |  4230 vizite


Echipa Natural Bucovinean considera  ca  viata sanatoasa inseamna  o nutritie echilibrata asociata cu folosirea cosmeticelor naturale. S-a demonstrate stiintific despre produsele naturale ca sunt mai delicate, mai sanatoase si mai potrivite pentru pielea omului in detrimentul celor care contin chimicale de sinteza.
Uleiurile esentiale, plantele si ingredientele naturale au fost folosite de catre oameni din cele mai vechi timpuri. In folclor, beneficiile plantelor medicinale au trecut din generatie in generatie, fapt care atesta importanta lor. 
In cercetarile Natural bucovinean, am fost scrupulosi in descoperirea si valorificarea proprietatilor ingredientelor folosite. Totusi, trebuie sa formulam acest disclaimer:
Multe plante, uleiuri esentiale si alte ingrediente naturale incluse in compozitia produselor noastre  au proprietati de vindecare, dar nu sunt folosite ca automedicatie sau pentru tratarea bolilor fizice si psihice.
Nu recomandam folosirea acestor produse ca substitut  al ingrijirii medicale.
Va rugam sa va consultati medicul  inainte de a va schimba medicatia sau practicile de ingrijire medicala.
In urma numeroaselor intrebari primite de la voi, Natural bucovinean va asigura ca etichetele sunt complete, mentionand toate ingredientele din compozitia produselor si nu isi asuma responsabilitatea pentru reactiile individuale la ingredientele particulare ale produselor sale. Fiecare descriere a produselor prezentate pe site include lista completa a ingredientelor. Persoanele cu sensibilitate la orice ingredient enumerat  sunt rugate sa nu utilizeze produsul care il contine.  In cazul in care aveti indoieli sau doriti totusi sa incercati produsul, faceti intotdeauna  un test de alergie si daca iritatia tegumentara apare, intrerupeti folosirea acestuia.
Continutul acestui site este realizat in scop informativ. Sapunurile noastre sunt  concepute pentru a va aduce placerea unei  bai de neuitat, iar informatiile furnizate au fost  selectate din surse care sa va informeze asupra posibilelor beneficii ale plantelor, uleiurilor esentiale si ale celorlalte ingrediente naturale.
Informatia si declaratia privind beneficiile aduse sanatatii de catre ingredientele utilizate nu isi propune sa diagnosticheze, sa  trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala. Informatiile prezentate nu substituie sfatul personalului avizat sau al medicului dumneavoastra. Nu utilizati informatiile aflate in acest site pentru autodiagnosticare sau pentru tratarea bolilor. Informarea aceasta nu isi propune sa inlocuiasca sfaturile medicilor de profil.
Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme medicale, va rugam sa va contactati  imediat medicul de familie.