Image

De ce sapun natural?

2014-12-11 00:00:00  |  2239 vizite

             De ce sa folositi sapunul Natural Bucovinean?

Pielea umana, incredibil de subtire si de complexa, este cel mai mare organ al corpului nostru. Pielea unui adult acopera in mod obisnuit 2 m si cantareste intre 3.5 si 4.5 kg. Ea ne protejeaza de pericolele din mediul inconjurator, permitandu-ne sa simtim durerea sau placerea. Se regenereaza in fiecare secunda, iar pe parcursul vietii pierdem in jur de 18 kg de celule moarte. Statistic, 2.5 cm de piele contin aproximativ 65 fire de par, 100 glande sebacee, 70 m de nervi, 17 m de vase de sange, 9.500.000 celule, 1.300 terminatiuni nervoase si 650 glande sudoripare.

Precum un burete, pielea noastra absoarbe substante. Multe medicamente sunt administrate sub forma de plasture, pentru a fi absorbite tegumentar. In acelasi mod sunt absorbite si substantele chimice prezente in sapunurile, samponurile si lotiunile comerciale.

Au fost efectuate studii despre efectele adverse ale multor aditivi sintetici aflati in produsele  cosmetice comerciale. Sapunurile - detergenti contin adeseori urme de alcaline, numite „alcaline libere”, care ajuta la prelungirea termenului de valabilitate, dar sunt dure si provoaca uscarea pielii.

Testul suprem al unui sapun bun este starea pielii tale. Am primit mailuri, telefoane si marturii de la oameni care au observat schimbari uimitoare ale pielii, scalpului si parului lor doar dupa cateva zile de folosire a sapunurilor si a celorlalte produse ale noastre. Au  inlocuit sapunurile si sampoanele comerciale (cu „pH echilibrat”) cu Sapun Natural Bucovinean, iar pielea lor a devenit hidratata si mai sanatoasa.

Majoritatea ingredientelor folosite pentru obtinerea sapunului Natural Bucovinean se pot gasi in gradina sau in camara. Aceste ingrediente bogate in vitamine, proteine si minerale vor aduce pielii dumneavoastra un plus de stralucire si frumusete.

Sa faci sapun este un lucru care se poate invata. Sa poti oferi celorlalti un sapun cu adevarat bun inseamna stapanirea unei "arte" dezvoltate in timp, printr-o invatatura vasta, prin experienta, pasiune si daruire.