Image

Despre PH

2014-12-11 00:00:00  |  1654 vizite

A pastra pielea hidratata este o modalitate grozava pentru a mentine in acelasi timp sanatatea ei.


Cremele comerciale contin ingrediente bazate pe petrol, conservanti duri, culori artificiale si mirosuri sintetice. Ele pot face pielea sa se simta bine pe moment, dar aceasta iluzie va fi spulberata mai devreme sau mai tarziu, cand  veti observa rezultatele nocive ale substantelor chimice din continutul lor asupra organismului.

Cremele fine, unturile bogate, uleiurile emoliente si balsamurile Natural Bucovinean sunt facute din ingrediente de calitate, absorbite cu usurinta, pentru a va oferi o senzatie deosebita.

Doar alegand produse naturale, pielea isi va pastra hidratarea, sanatatea si  frumusetea speciala.

Unguentele Natural Bucovinean

Proprietatile vindecatoare ale plantelor medicinale, infuzate in uleiuri emoliente si amestecate cu ceara curata de albine au dus la crearea unor creme concentrate, care ofera sanatate pielii dumneavoastra.

In doar cateva minute, uleiurile hranitoare sunt absorbite, aducand vindecare si calmare pielii cu probleme.

Pentru uz extern, se recomanda utilizarea unguentelor in cazul iritatiilor minore ale pielii, a muscaturilor de insecte, taieturilor si zgarieturilor.

Pentru bebelusi

Pentru pielea bebelusilor, atat de subtire si delicata, este nerecomandata folosirea substantelor sintetice. Din pacate, chiar si cele mai renumite marci cosmetice pentru copii adauga substante artificiale, care duc la conservarea indelungata a produselor pe care le comercializeaza.

Sapunurile Natural Bucovinean fara adaos de uleiuri esentiale, hipoalergene, cremele si uleiurile pentru masaj contin ingrediente delicate care curata, hidrateaza si protejeaza pielea sensibila a bebelusului.     

 Untul de corp

Aceasta crema naturala si bogata este pe masura ultimelor exigente de intretinere cosmetica. Cu o textura usoara si matasoasa, se constituie in tratamentul perfect pentru toate zonele uscate ale pielii. Desi la inceput poate parea grasa, crema se topeste la contactul cu aceasta si este usor absorbita, lasand senzatia de catifelare si suplete.

Aplicati pe toata suprafata corpului, unde este necesar, in timpul zilei. Are un efect special insa daca este folosita pe pielea calda si umeda, dupa baie sau dus. Este recomandata atat pentru portiunile tegumentare expuse la soare pe timpul verii, cat si pentru cele deshidratate de vantul de iarna sau de caldura din interiorul caselor.

Fiind o crema foarte concentrata, o cantitate mica va tine mult timp. Aplicati mai putin decat credeti ca aveti nevoie si veti fi surprinsi de eficacitatea ei.