Image

Samponul Solid

2014-12-11 00:00:00  |  2016 vizite

Ce este samponul solid?

Daca nu sunteti obisnuiti cu utilizarea samponului solid, acest concept vi se poate parea putin neobisnuit, dar el este minunat!

Samponul solid este produs folosind acelasi proces ca si in cazul sapunurilor naturale.
Retetele noastre sunt formulate prin alegerea speciala a uleiurilor si unturilor vegetale care au proprietati deosebite de hranire a parului si scalpului.

Incarcate cu multa spuma pufoasa, samponurile sunt facute folosind retete meticulos elaborate pentru o curatare naturala si pentru intretinerea pielii capului, lasand parul moale, stralucitor si sanatos.
          

Samponurile Natural Bucovinean au in compozitie uleiuri esentiale alese special atat pentru valoarea lor terapeutica, precum si pentru mirosul  placut. Nu veti gasi printre ingredientele noastre arome sau coloranti sintetici, alcool, uree, formaldehida, sulfat de sodiu, glycol propilen sau alti aditivi chimici pentru ingrijirea parului.

Cat de multa spuma face samponul solid?

Desi spuma pufoasa nu este necesara pentru curatat, multi oameni considera ca un sampon trebuie sa faca multa spuma.
         

Avand in compozitie uleiuri si unturi care favorizeaza producerea spumei, samponurile noastre fac o spuma pufoasa, absolut fabuloasa, care o sa va incante cu siguranta.
 
Cum se foloseste samponul solid?
         

 Nimic mai simplu! Udati-va bine parul si apoi masati bine cu bucata de sampon prin miscari mici, circulare, pana obtineti o spuma bogata.
        

Unii dintre voluntarii nostri au considerat mai usor sa frece samponul intre maini ca sa faca spuma, iar apoi au aplicat-o prin masare pe par.
          

Indiferent de tehnica pe care o preferati, fiti siguri ca ati samponat bine, frecati mult spuma de scalp apoi clatiti de doua-trei ori. Uscati parul, aranjati-l in modul preferat si va veti bucura de stralucirea si curatia lui.
          

Daca sunteti obisnuiti cu sampon comercial si va samponati de doua ori, ati observat probabil ca la a doua spalare se produce mai multa spuma. Acest lucru se intampla pentru ca la prima spalare samponul este amestecat cu murdaria si cu grasimile suplimentare din par, astfel ca, la a doua spalare samponul are de-a face cu un par mai curat. Acest lucru este valabil si in cazul utilizarii samponurilor noastre.
          

Samponul solid "Allhai Cleaner" de la Natural Bucovinean curata parul fara sa-l usuce si mentine scalpul hidratat si sanatos.